Lagenhetatthyra.se

Hitta lägenheter att hyra.

Lägenhet att hyra i Uppsala

65 m2 lägenhet i Uppsala att hyra

Uppsala - 2rok - 6mån - 15.985kr/mån

Denna fullt möblerade lägenhet med ett nyrenoverat badrum och fräscht, fullt utrustat kök hyrs ut ca sex månader, enligt överenskommelse, från början på augusti 2024 till slutet av januari 2025.

I sovrummet finns en dubbelsäng (160x200), i vardagsrummet finns bl a en stor hörnsoffa och storbilds-tv. I köket finns bl a diskmaskin och en Jura kaffemaskin. I badrummet finns kombinerad tvätt/torktumlare, duschkabin och golvvärme. I fastigheten finns också en tvättstuga.

Lägenheten bjuder på ett modernt kök i en öppen planlösning mot det rymliga vardagsrummet. I hallen finns gott om förvaringsutrymmen.

Området är mycket lugnt trots det centrala läget. Utanför finns en gata med enbart gång-och cykeltrafik ( St Persgatan) och bostadsrättsföreningen har en vacker innegård. Snett mittemot finns affärshuset Kvarnen med bl a iCA, apoteket och Systembolaget. Endast några minuters promenad till Uppsala resecentrum ( tåg och buss), ocity, Vaksala torg med Uppsala konsert och kongress.
Cykelavstånd / gåavstånd till universitetens campus. Gångavstånd till promenadstråk längst Fyrisån samt grönområden i Höganäs.

Värme, vatten, internet och TV ingår i hyran. Hushållsel debiteras utifrån förbrukning. Självklart kommer lägenheten att storstädas och fönsterputsas av en professionell städfirma innan hyresperioden börjar.